de bästa jag har

De bästa jag har är dig mammas fina tjej <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 December

Ja mina väner då var vi inne i härliga december igen.
mycket känslor inom mig som vanligt denna tiden på året.
Massa glädje blandat med sorg, kärlek och lite ilska.
 
om vi ska reda ut varför jag känner de här känslorna nu så jag själv också förstår 
 
Glädje:
Över att jag har så fina vänner omkring mig så här kring jul, att alla tagit mig i sina armar och givit mig en plats djupt in i deras hjärtan, att jag för första gången nånsin känner att jag är någon.
Att jag har en betydelse för folk runt omkring, att jag hittat mig själv och vet vem jag är och vem jag vill vara att jag givit mig sälv en identitet och början på en själkänsla och ett självförtroende.
 
Är lycklig och glad över att jag hittat mig sälv i allt de här så att jag kan börja tycka om mig själv och känna att jag kan våga släppa in någon ny i mitt liv.
 
Sorg:
Det bästa jag visste med ulen när jag var liten var på julafton då vi så fort vi ätit frukost så klädde vi oss i finkläder och åkte till famma Karin och hade en liten julaftin med henne, mina farbröder, fastrar, kusiner och mormor och morfar såklart men nu sen 6 år tillbaka kan vi inte göra det då min famma gick bort somaren 2010 och det smärtar mig än i dag att jag måste fira jul utan henne.
Tur ändå att min dotter fått så mycket efter henne att de känns som att hon är lecvande hos mig.
hon har både fått hennes gester och beteende lite grann så hade jag trott på reinkarnation skulle man nästan kunnat tror att de var henne jag nattade varje kväll och pussa på varje dag.
 
Kärlek: 
I år är det en speciell kärlek man känner, kan tänkas att jag träffat en av de underbaraste som  finns, men det vet jag inte än eftersom vi inte träffats så mycket.
men min mage fladdrar som bara den så kan tänkas att de här är nå bra.
kanske jag slipper känna mig ensam å otrygg mer.
å dessutom bor vi nära varann så det känns skönt på de viset att vi då kan träffas så mycket vi vill och kanske bygga upp nånting bra av allt de här.
 
Ilska:
Över alla jävlar som inte tänker på att kanske låta kvartingen ligga i spritskåpet tills julafton varit och som inte kan låta bli att skrika åt varann för barnens skull.
Låt oss istället fira vit jul, för alla barnens skull.
 
så nu har vi rett ut dom så hoppas nu att jag slipper känna ilska i år :)